VK Dadizele reageert op nieuws om naar Roeselare te verhuizen

© (Foto SBR)
© (Foto SBR)
Redactie KW

Dagblad Het Nieuwsblad pakte in zijn donderdageditie uit dat eersteprovincialer VK Dadizele (samen met Club NXT) de nieuwe bespeler van Schiervelde wordt. Woensdagavond vergaderde het Roeselaarse stadsbestuur met de nieuwe vzw jeugd van KSV Roeselare.

Volgens de krant won het project van Dadizele onder aanvoering van voorzitter Bart Allossery het pleit. Hij kon naar verluidt een paar belangrijke lokale ondernemers overtuigen om mee in de boot te stappen. Floralux zou meekomen uit Dadizele en ook Mik Deraeve, ex-sponsor van KSV Roeselare, zou dit project genegen zijn. Het is ook hier nu enkel nog wachten op de officiële aankondiging.

Die kwam er echter al enkele uren later via een mededeling. “Verrast hebben wij akte genomen van de berichtgeving die vandaag verscheen in Het Nieuwsblad. Er zijn inderdaad meerdere gesprekken geweest met de jeugd VZW van KSV Roeselare en met deze mensen werd eerder deze week een akkoord gesloten om de jeugdwerking zowel in Roeselare als Dadizele verder uit te bouwen. Met Stad Roeselare, die eigenaar is van het complex, wordt verder gesproken in functie van een mogelijk globaal akkoord.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier