VK Dadizele en SK Oostnieuwkerke spelen finale beker van West-Vlaanderen voetbal

RC Waregem - VK Dadizele: Yani Desmet van Waregem ontzet. © VDB

VK Dadizele boog een 1-3 achterstand om naar een 4-3 overwinning tegen Racing Waregem. SK Oostnieuwkerke heeft zich dankzij een 2-1 overwinning tegen Jespo Comines-Warneton geplaatst voor de finale van de Indurium Cup.

De finale wordt gespeeld op zaterdag 27 april in het Mirakelstadion van Racing Waregem. Daarin neemt VK Dadizele het op tegen reeksgenoot SK Oostnieuwkerke.

VK Dadizele versloeg Racing Waregem met 3-4. Veekaa had net na de pauze nochtans een riante uitgangspositie verworven bij een 1-3 tussenstand, maar liet daarna de thuisploeg volledig in de partij terugkeren. Finaal trok Djordy Tack toch de ploeg van coach Pascal Mestdagh over de eindstreep.

Stijn De Deygere bracht de Mandeljongens vlak na de rust van op de stip op voorsprong en op het uur verdubbelde Davy Ghekiere de score. In de blessuretijd scoorde Comines-Warneton nog tegen.