Op 37-jarige leeftijd draaft nog altijd dartel over de voetbalvelden. Dit seizoen wisselde hij een plaats op de bank af met een basisstekken, maar het is duidelijk dat hij ook aan de top van tweede amateurklasse nog zijn steentje kan bijdragen. Hij scoorde ook al drie keer en zijn traptechniek blijft een dodelijk wapen.

Vincent Bostoen gaf te kennen Winkel te zullen verlaten om op een lager niveau een einde aan zijn carrière te breien. En de keuze viel op Zwevegem Sport, niet zo verwonderlijk gezien zijn broer Christophe - die ook een verleden heeft bij Winkel Sport - er trainer is.

Aaron Vanfleteren blijft Winkel Sport trouw., VDB
Aaron Vanfleteren blijft Winkel Sport trouw. © VDB

Zijn opvolger heeft Winkel Sport al in huis. Aaron Vanfleteren kwam al een verlenging van zijn contract overeen, alleen moet de krabbel nog officieel gezet worden.

Op 37-jarige leeftijd draaft nog altijd dartel over de voetbalvelden. Dit seizoen wisselde hij een plaats op de bank af met een basisstekken, maar het is duidelijk dat hij ook aan de top van tweede amateurklasse nog zijn steentje kan bijdragen. Hij scoorde ook al drie keer en zijn traptechniek blijft een dodelijk wapen. Vincent Bostoen gaf te kennen Winkel te zullen verlaten om op een lager niveau een einde aan zijn carrière te breien. En de keuze viel op Zwevegem Sport, niet zo verwonderlijk gezien zijn broer Christophe - die ook een verleden heeft bij Winkel Sport - er trainer is.Zijn opvolger heeft Winkel Sport al in huis. Aaron Vanfleteren kwam al een verlenging van zijn contract overeen, alleen moet de krabbel nog officieel gezet worden.