Vince Geryl (Torhout KM) stopt per direct als voetballer

© VDB
Redactie KW

Torhout KM mag op zoek naar een nieuwe aanvaller. De pas aangeworven Vince Geryl, overgekomen van KSK Zwevzele, deelde dinsdagavond mee dat hij met onmiddelijke ingang stopt als voetballer.

De combinatie voetbal en werk als vertegenwoordiger van brouwerij Vanhonsebrouck (Ingelmunster) weegt te zwaar door. Geryl, die de schoonzoon is van één van de zaakvoerders, nam die beslissing nu omdat de club dan nog de tijd heeft om een vervanger te doen. KM gaat dan ook op zoek naar een aanvaller, want veel diepe spitsen zijn er niet in de kern.

Intussen traint Jason Vandelanoitte, sedert de hervatting van de trainingen, weer met KM. De 34-jarige ex-Club Brugge-speler die een pak ervaring opdeed in het buitenland en de nationale reeksen, heeft nog een stadionverbod lopen tot eind dit kalenderjaar en kan dus pas na Nieuwjaar ingezet worden indien hij een contract zou tekenen.

Trainer Degomme, die een extra centrale verdediger wel ziet zitten, wacht nu af hoe de eerste wedstrijden verlopen. Met het vertrek van Geryl en de mogelijke aanwerving van een extra verdediger ligt er dus misschien nog werk op de planken voor de Torhoutenaars.

(DACH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.