Vijf nieuwkomers bij SV Moorslede (2B)

Vlnr.: Mihdi Verlinde, Aidan Declercq, trainer Cedric Renard, Jordi Verfaille en Maidi Sannen. © JS
Redactie KW

Dinsdagavond verzamelde de nieuwe coach Cedric Renard voor het eerst in Moorslede. Voor de komende campagne zijn er vijf nieuwkomers, waaronder de 30-jarige verdediger Jordi Verfaille. Hij was na zeven seizoenen FC Lendelede toe aan een nieuwe uitdaging.

“Degene die mij kennen weten dat ik niet gauw van club verleg. Dat bewijst ook het feit dat Moorslede nog maar mijn vierde club is in mijn carrière”, vertelt Jordi. “Waarom dan nu wel? Heel simpel. Na zeven seizoenen Lendelede had ik nood aan verse lucht en toen ik hoorde dat één van mijn vorige trainers Cedric Renard naar hier kwam en hij mij ook expliciet wilde, heb ik geen moment getwijfeld om een verbintenis te ondertekenen. Voorlopig heb ik nog geen seconde spijt van deze keuze gehad, want de vereniging straalt echt een familiaire sfeer uit.”

“Met een sterk vertrouwen kunnen we dus de voorbereiding aanvatten op de competitie 2019-2020. Daarin komt Essevee uit in tweede provinciale B, voor mij een totaal onbekende reeks. Vraag me dus niet naar de sterkere of zwakkere clubs wat nog tegen geen enkele club kwam ik ooit uit in de reguliere competitie. We moeten echter niet naar andere clubs gaan kijken maar wekelijks zelf voor de spiegel staan. Hopelijk kunnen we zoals het bestuur vooropstelt rustig overleven en op termijn een vaste waarde worden in deze reeks”, besluit de 30-jarige schrijnwerker uit Izegem, die in zijn sportieve carrière nog nooit een prijs pakte. “Wel heb ik met Lendelede enkele keren kunnen proeven van een eindronde maar een promotie zat er nooit in.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier