Vierde zege op rij voor KSV Oostkamp

Kelian Bonny scoorde drie keer. © (Foto VDB)

Na achtereenvolgende overwinningen tegen Eendracht Wervik, Wolvertem Merchtem en Svelta Melsele ging nu ook topper FC Wetteren voor de bijl: 3-5.

In het hol van de leeuw kwamen de jongens van coach Dieter Lauwers na een kwartier op achterstand na een treffer van Yannick Euvrard. Halfweg de eerste periode zorgde Kelian Bonny voor de ommekeer met twee rozen, waarvan één via de stip. De thuisformatie pakte aan de rust uit met een dubbele wissel, in eerste instantie tevergeefs want het was Nikolaas Vermaut die na vijftig minuten voor de 1-3 instond. Vervolgens bleef de spanning te snijden: Yannick Van de Sompel nette de 2-3, de pas ingevallen Corneel Bekaert tekende de 2-4 aan. Dan was het weer de beurt aan Yannick Euvrard om de aansluiting te realiseren. Met zijn derde van de namiddag legde Kelian Bonny uiteindelijk de 3-5 eindstand vast.

KSV Oostkamp: Schelstraete, Bonny, Timmerman (85′ De Vlieger), Decloedt, Vanneste, Canoot (76′ Blieck), Lenihan, Vermaut (60′ Bekaert), Himpe, Lannoo, Verheyden.

Doelpunten: 15′ Euvrard 1-0, 22′ Bonny 1-1, 25′ Bonny (pen) 1-2, 50′ Vermaut 1-3, 55′ Van de Sompel 2-3, 64′ Bekaert 2-4, 67′ Euvrard 3-4, 73′ Bonny 3-5.