Vier nieuwe versterkingen voor B-kern bij SV Zulte Waregem

© Zulte Waregem
Redactie KW

Max De Ruyver (19, Lokeren), Gilles Vandecandelaere (19, KAA Gent), Wout De Buyser en Robbe Gheerardyns (18, Club Brugge) spelen vanaf volgend seizoen voor de B-kern van Essevee.

De club denkt nu een sterk en uitgebalanceerd team te hebben bij de B-kern. “Dit is ook nodig om de stap richting de A-kern zo klein mogelijk te houden”, klinkt het bij sportief coördinator Joric Vandendriessche. “We volgen deze spelers al enkele jaren, allen behoren ze tot de brede kern van de nationale ploeg. Naast kwaliteit werden ze vooral gescreend op persoonlijkheid. Sommigen van hen proefden reeds van de A-kern bij hun ex-club en konden daar blijven, toch raakten ze één voor één overtuigd van ons uniek verhaal.”

“Ik heb genoten van een mooi seizoen bij Club Brugge maar toen Essevee kwam aankloppen twijfelde ik niet. Het is een geweldig project en ik denk dat ik me heel snel zal thuis voelen bij Essevee” vertelt Wout De Buyser.

“Ik kan niet wachten om terug op het veld te staan”, vertelt Max De Ruyver. “Net zoals Lokeren is Essevee een warme club die jongeren de kans geeft om volledig te ontwikkelen. Laat die eerste training maar komen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier