VIDEO KVK Westhoek pakt uit met twee wereldgoals

Het ongeloof was groot bij KVK Westhoek nadat het net voor de rust 4-1 voorkwam dankzij twee zeer verre afstandsgoals. © VDB
Olivier Neese

Sibert Himpe en Jason Robaeys – en ook een beetje stormwind Dennis – tekenden dit weekend voor twee fenomenale afstandsgoals.

https://twitter.com/Vannieuwkerke/status/1229510830997352448Karl Vannieuwkerkehttps://twitter.com/Vannieuwkerke
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
550rich3153600000Twitterhttps://twitter.com1.0

Om wereldgoals te zien, moet je niet per se naar Spanje, Engeland of Italië. Zelfs in onze provincie kan je genieten van pareltjes. Dat blijkt uit een filmpje dat momenteel volop circuleert op de sociale media. Daarin is te zien hoe er dit weekend twee wereldgoals vielen in de match tussen KVK Westhoek en KSV Oudenaarde in onze tweede amateurklasse.

De eerste beauty kwam van middenvelder Sibert Himpe. Toen hij in de 44ste minuut zag dat de Oudenaardse doelman te ver uit zijn doel stond, schoot hij de bal – gedragen door de wind – vanop 35 meter in het doel. Nog geen minuut later deed Jason Robaeys nog straffer. Opnieuw met de steun van stormwind Dennis knalde de middenvelder van achter de middencirkel de 4-1 op het bord. Tot ongeloof en hilariteit van het thuispubliek.

KVK Westhoek won de wedstrijd uiteindelijk met 4-3.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.