De fanfare van Zedelgem, Kunst en Vermaak, steelt de show in de reclamespot van Visa. Zowel jong en oud komen er in aan bod én doet dat meer dan voortreffelijk.

Leonardo Van Dijl, masterstudent aan de Brusselse Luca Art-filmschool, kreeg van de FIFA de opdracht om een clip te draaien die ons land zou vertegenwoordigen op het WK voetbal in Brazilië. "In amper twee weken tijd moest ik het WK-clipje voor mekaar krijgen", vertelt Leonardo. De Harelbekenaar koos voor de saxofoon, een Belgische muziekharmonie en majorettes. "De saxofoon is Belgisch, maar ook majorettes zijn typisch voor ons land. Ik wilde graag rode uniformen en zo bracht het internet me bij Kunst en Vermaak Zedelgem. Een koninklijke harmonie met een rijke geschiedenis: ik kon het niet beter treffen..."

Het filmpje met de schitterende beelden kan je hier bekijken.

(FJA)

De fanfare van Zedelgem, Kunst en Vermaak, steelt de show in de reclamespot van Visa. Zowel jong en oud komen er in aan bod én doet dat meer dan voortreffelijk.Leonardo Van Dijl, masterstudent aan de Brusselse Luca Art-filmschool, kreeg van de FIFA de opdracht om een clip te draaien die ons land zou vertegenwoordigen op het WK voetbal in Brazilië. "In amper twee weken tijd moest ik het WK-clipje voor mekaar krijgen", vertelt Leonardo. De Harelbekenaar koos voor de saxofoon, een Belgische muziekharmonie en majorettes. "De saxofoon is Belgisch, maar ook majorettes zijn typisch voor ons land. Ik wilde graag rode uniformen en zo bracht het internet me bij Kunst en Vermaak Zedelgem. Een koninklijke harmonie met een rijke geschiedenis: ik kon het niet beter treffen..."Het filmpje met de schitterende beelden kan je hier bekijken.(FJA)