Verrassend nieuws bij SK Nieuwkerke: succestrainer Patrick Van Hoof stopt na dit seizoen

Patrick Van Hoof verlaat straks na vier seizoenen SK Nieuwkerke. © VDB
Redactie KW

Verrassend nieuws om dit voetbalweekend te starten. Patrick Van Hoof, trainer van SK Nieuwkerke (tweede provinciale) verlaat eind dit seizoen de club na vier mooie jaren.

“Dat betekent niet dat de spelers nu plots moeten stoppen met voetballen. Ik wil hier in schoonheid eindigen en alvast met een overwinning terugkeren uit Beveren-Leie.”

SK Nieuwkerke speelt er een vooruitgeschreven wedstrijd en dit op vraag van de Nieuwkerkse trainer. “Na Nieuwjaar zit ik een week in Spanje.”

De wedstrijd tegen Beveren-Leie is een duel in de middenmoot. Nieuwkerke staat negende met 25 punten, Beveren-Leie een plaats lager met twee punten minder.

De beslissing van Patrick Van Hoof was voor iedereen binnen de club een verrassing. “Ik beleefde hier zeer mooie jaren en kon ondermeer een eindronde spelen. Vele keren kon ik met deze club uit een klein dorp als Nieuwkerke ploegen uit steden het vuur aan de schenen leggen. Deze club heeft mijn inziens nood aan een trainer die ook de opvolging kan doen van de reservenploeg om zo nog een betere doorstroming te krijgen naar de eerste ploeg.” (MDN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier