Een gretig Harelbeke had er duidelijk zin in en speelde een degelijke partij. Het was lang wachten op de eerste dreiging. Soenens besloot in de handen van de doelman (21'). Even later nam Vandenbroucke een vrije trap en Descheemaecker kopte naast. Binnen dezelfde minuut was er een identieke fase. Nu kopte Descheemaecker de vrije trap over.

Harelbeke kreeg na een halfuur het deksel op de neus. De eerste aanval van Overijse was meteen raak. Claes tikte binnen op voorzet van Vander Elst. Onmiddellijk daarop schoot Noppe een uitstekende kans onbesuisd over. Meteen na de rust kopte Cremers een voorzet van Vandenbroucke binnen.

Cremers profiteerde ook van een te korte terugspeelbal en deed zo de wedstrijd helemaal kantelen. Overijse kwam wel tweemaal gevaarlijk opzetten maar de paal en Thieren stonden in de weg. Notebaert schoot nog op de vuisten van de doelman.

Uitblinker Cremers scoorde met een plaatsballetje nog een derde keer en lukte zo een zuivere hattrick. Verdiende en deugddoende zege van een duidelijk frisser Harelbeke.

Doelpunten: 30' Claes 0-1, 46', 52' en 85' Cremers 1-1, 2-1 en 3-1.

Harelbeke: Thieren, De Smet (86' Dejonghe), Soenens, Notebaert, Descheemaecker (89' Demets), Selamni (76' Meerschman), Noppe, Doornaert, Vanneste, Cremers, Vandenbroucke.

Een gretig Harelbeke had er duidelijk zin in en speelde een degelijke partij. Het was lang wachten op de eerste dreiging. Soenens besloot in de handen van de doelman (21'). Even later nam Vandenbroucke een vrije trap en Descheemaecker kopte naast. Binnen dezelfde minuut was er een identieke fase. Nu kopte Descheemaecker de vrije trap over. Harelbeke kreeg na een halfuur het deksel op de neus. De eerste aanval van Overijse was meteen raak. Claes tikte binnen op voorzet van Vander Elst. Onmiddellijk daarop schoot Noppe een uitstekende kans onbesuisd over. Meteen na de rust kopte Cremers een voorzet van Vandenbroucke binnen. Cremers profiteerde ook van een te korte terugspeelbal en deed zo de wedstrijd helemaal kantelen. Overijse kwam wel tweemaal gevaarlijk opzetten maar de paal en Thieren stonden in de weg. Notebaert schoot nog op de vuisten van de doelman. Uitblinker Cremers scoorde met een plaatsballetje nog een derde keer en lukte zo een zuivere hattrick. Verdiende en deugddoende zege van een duidelijk frisser Harelbeke.