U21 Cercle Brugge wint van KDC Ruddervoorde

Redactie KW

Zaterdag 3 juli gaf KDC Ruddervoorde de start van het nieuwe voetbalseizoen met een voetbalwedstrijd tegen de U21 van Cercle Brugge KSV op het veld van KDC Ruddervoorde. Ruddervoorde verloor met 0-4.

Voor KDC was deze wedstrijd een mooie eerste voorbereiding richting competitiestart in september. Beide ploegen hebben hun thuisbasis op het grasveld van Ruddervoorde en het werd een de wedstrijd tussen twee ploegen die gretig aan de wedstrijd begonnen voetballen en dan ook bij momenten goed voetbal brachten.

“Tegen deze jonge garde van onze groen-zwarte partnerclub konden we in het eerste deel goed onze voet zetten met een aantal goeie combinaties. Nadien schakelde Cercle een versnelling hoger en kwamen ze na 15 minuten op voorsprong. We waren even aangeslagen wat resulteerde in een 0-2 achterstand aan de rust”, vertelt Bjorn Caenepeel van KDC Ruddervoorde.

De tweede helft was een gelijkaardig beeld waarin KDC Ruddervoorde probeerde mee te voetballen, maar toch het onderspit moest delven tegen een sneller voetballend Cercle. Ruddervoorde creëerden nog een zeer mooie kans om de eerredder te scoren na een mooie combinatie die startte van bij de doelman. Eindstand 0-4.

(GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier