Tweede toptransfer voor KVC Ardooie

© Stefaan Bogaerts
© Stefaan Bogaerts
Redactie KW

Hoewel er momenteel niet veel speelkansen zijn op de voetbalvelden, werkt het bestuur van tweedeprovincialer KVC Ardooie aan de uitbouw van zijn kern voor volgend seizoen.

Een groot deel van de huidige spelerskern verlengden hun verblijf. Zo start Mathias Vackier straks zijn 23ste seizoen in de rood-witte kleuren, Aarien Lievens begint aan zijn 22ste campagne. Er zijn ondertussen ook al twee inkomende transfers.

Nieuwkomer Vadim Vanneste

Doelman Gauthier Schelstraete komt over van KSV Oostkamp. Hij deed zijn jeugdopleiding tot de A-kern bij SV Zulte Waregem en speelde later ook nog bij OMS Ingelmunster. Zaterdagmorgen bereikte sportief manager Dieter Devos ook een overeenkomst met de 19-jarige linksvoetige verdediger Vadim Vanneste.

Vadim begon met voetballen bij KVC Ardooie en ging daarna voor vier seizoenen naar KV Kortrijk. Daarna maakte hij de overstap naar Club Brugge, waar hij eveneens vier seizoenen actief was. Na nog eens 2 seizoenen bij KSV Roeselare en één seizoen KMSK Deinze is Vadim klaar voor een nieuw avontuur bij Ardooie, die duidelijk ambitie toont. (SBR-foto SBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.