Jules Vanhaecke is pas 20, maar in de negen seizoenen dat hij bij Club Brugge actief was, haalde hij de nationale jeugdselecties. Als jonge Rode Duivel proefde hij van het grote werk. Hij heeft er zopas één seizoen op zitten bij SV Zulte Waregem. "Ik ben tevreden over mijn passage in Waregem, maar ik wil nu de stap naar 'het mannenvoetbal' zetten."

Jules Vanhaecke in actie met Club Brugge tegen Porto in de Youth Champions League., Getty Images
Jules Vanhaecke in actie met Club Brugge tegen Porto in de Youth Champions League. © Getty Images

Kristof Verspeeten (27) verlaat na vijf seizoenen SK Sint-Niklaas. Die ploeg speelt ook in tweede amateurklasse, maar in de andere reeks. Daar staat de club momenteel zevende, Verspeeten is er clubtopschutter en is ieder jaar goed voor minstens voor 15 doelpunten. "Mandel is net als ik erg ambitieus, ik geloof ook in dit project."

Met deze twee transfers maakt Mandel United meteen de ambities waar. De club hoopt - wellicht via de eindronde - nog een stek in eerste amateurklasse te bemachtigen. Anders mikt het volgend seizoen weer op de titel.

Jules Vanhaecke is pas 20, maar in de negen seizoenen dat hij bij Club Brugge actief was, haalde hij de nationale jeugdselecties. Als jonge Rode Duivel proefde hij van het grote werk. Hij heeft er zopas één seizoen op zitten bij SV Zulte Waregem. "Ik ben tevreden over mijn passage in Waregem, maar ik wil nu de stap naar 'het mannenvoetbal' zetten."Kristof Verspeeten (27) verlaat na vijf seizoenen SK Sint-Niklaas. Die ploeg speelt ook in tweede amateurklasse, maar in de andere reeks. Daar staat de club momenteel zevende, Verspeeten is er clubtopschutter en is ieder jaar goed voor minstens voor 15 doelpunten. "Mandel is net als ik erg ambitieus, ik geloof ook in dit project."Met deze twee transfers maakt Mandel United meteen de ambities waar. De club hoopt - wellicht via de eindronde - nog een stek in eerste amateurklasse te bemachtigen. Anders mikt het volgend seizoen weer op de titel.