Het verblijf van Meert zal zo beperkt blijven tot één seizoen. Stijn Meert speelde voor KV Kortrijk en RSC Anderlecht, maar raakte vooral bekend door zijn passage bij SV Zulte Waregem waar hij successen boekte. Na zijn carrière, die hij na negen seizoenen in het Regenboogstadion afsloot bij Moeskroen en KSV Oudenaarde, was hij bij SVZW vijf jaar lang beloftencoach.

De site van KSV Roeselare meldt dat de 41-jarige oud-voetballer de club in onderling overleg verlaat. Hij was een jaar aan de slag als jeugdverantwoordelijke en beloftencoach. Hij volgde in die functie Tom Colpaert op. Colpaert trok op zijn beurt naar Anderlecht.

KSV Roeselare trekt overigens naar het BAS om alsnog een licentie voor het elite jeugdvoetbal te krijgen. De eerste training van de A-kern vindt plaats op maandag 24 juni, de fandag op zaterdag 29 juni.

Het verblijf van Meert zal zo beperkt blijven tot één seizoen. Stijn Meert speelde voor KV Kortrijk en RSC Anderlecht, maar raakte vooral bekend door zijn passage bij SV Zulte Waregem waar hij successen boekte. Na zijn carrière, die hij na negen seizoenen in het Regenboogstadion afsloot bij Moeskroen en KSV Oudenaarde, was hij bij SVZW vijf jaar lang beloftencoach.De site van KSV Roeselare meldt dat de 41-jarige oud-voetballer de club in onderling overleg verlaat. Hij was een jaar aan de slag als jeugdverantwoordelijke en beloftencoach. Hij volgde in die functie Tom Colpaert op. Colpaert trok op zijn beurt naar Anderlecht.KSV Roeselare trekt overigens naar het BAS om alsnog een licentie voor het elite jeugdvoetbal te krijgen. De eerste training van de A-kern vindt plaats op maandag 24 juni, de fandag op zaterdag 29 juni.