Bij Winkel Sport verlengden al 12 spelers en de volledige trainersstaf hun contract voor volgend seizoen

Rens Verhooghe is niet enkel al jarenlang een betrouwbare pion in de verdediging, dit jaar scoorde hij al enkele belangrijke goals. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport gaat volgend seizoen door met hetzelfde trainerskwartet en ook al zeker met grotendeels dezelfde spelersgroep. Al 12 spelers tekenden bij, in de winterstop vertrekt Cedric Mitu naar RFC Wetteren.

Winkel Sport staat er om bekend jongens lang aan boord te houden en dat mondt vaak uit in voetballers die tot wel tien seizoen bij rood-zwart spelen. Rens Verhooghe begint straks aan zijn negende seizoen. Maar ook Masis Voskanian en Felix Reuse hebben al een lange staat van dienst.

Winkel Sport was al een tijdje bezig met de contractverlengingen voor komend seizoen, maar communiceerde die liever in groep om zo geen gevoelige snaren te raken. Al 12 spelers tekenden dus bij: doelman Nicaise Kudimbana, verdedigers Felix Reuse, Rens Verhooghe, Joedrick Pupe, Jordan Dauchy en Marvin Dewaele, middenvelders Masis Voskanian, Fries Deschilder, Jasper Beyens en Daan Debouver en aanvallers Tibo Van de Velde en Michiel Clyncke.

Dat is dus de ruggengraat van het team dat dit jaar op de mat staat. Van alle spelers die veel speelminuten maakten zijn het enkel verdediger Joey Dujardin en aanvallers Boris Kudimbana, Nagim Amini en Jorgo Waeghe die nog niet verlengden. Evenmin als tweede doelman Arne Gaelens. “De komende weken zal met de rest van de huidige spelers worden gesproken”, klinkt het bij Winkel.

Ook trainers blijven aan boord

Winkel Sport hevelt voor volgend seizoen ook twee spelers over. Gill Vanhulle komt van de beloften, Timon Vandendriesche van het B-team dat het zeer goed doet in derde provinciale.

Nog een constante bij Winkel Sport is het vertrouwen in de trainers. Ook die blijven allen aan boord met Jeffry Verhoeven (T1), Dieter Scheirlinck (T2), keepertrainer Virgil De Windt en beloftentrainer Bjorn Vroman.

Cedric Mitu naar RFC Wetteren

Cedric Mitu vertrekt per direct naar RFC Wetteren. De spits met Congoleese roots moet de Oost-Vlamingen uit het degradatiemoeras in tweede afdeling leiden. Daarbij moet het team afrekenen onder andere SCT Menen en KVK Westhoek. Bij Winkel Sport kon hij nimmer zijn stempel drukken.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.