Met WDP Rollegem en Traiteur Neerhof Kortrijk stonden twee West-Vlaamse clubs in de halve finale van de beker van België minivoetbal. En beide moesten Deftinge partij geven: Kortrijk tegen de tweede ploeg, die aan de leiding staat in tweede nationale en Rollegem tegen Deftinge A, het nummer drie uit eerste nationale waartegen het de week voordien in competitie met 3-6 had verloren.

Kortrijk beschikte met het duel tegen een tweedeklasser over de beste papieren om de finale te spelen. Alhoewel, Deftinge B is eigenlijk een volwaardige eersteklasser. Vorig jaar al speelde het kampioen en ook dit seizoen staan ze dus aan de leiding, maar promotie kan niet omdat hun A-ploeg al in eerste nationale speelt. En Kortrijk kreeg het ook niet cadeau. De partij eindigde op 2-2, Neerhof Kortrijk viseerde drie keer de lat en een doelpunt werd ook afgekeurd, waardoor schepcorners de beslissing moesten brengen. Daarin bleven de Kortrijkzanen het koelst: 4-5 en het ticket voor de finale was binnen.

In die finale is Deftinge A de tegenstander. Deftinge won met 5-4 van WDP Rollegem, dat alweer beter verdiende. Een beetje het verhaal van het seizoen voor de Rollegemnaren, die nu alle focus kunnen leggen op het behoud in eerste nationale.

Met WDP Rollegem en Traiteur Neerhof Kortrijk stonden twee West-Vlaamse clubs in de halve finale van de beker van België minivoetbal. En beide moesten Deftinge partij geven: Kortrijk tegen de tweede ploeg, die aan de leiding staat in tweede nationale en Rollegem tegen Deftinge A, het nummer drie uit eerste nationale waartegen het de week voordien in competitie met 3-6 had verloren.Kortrijk beschikte met het duel tegen een tweedeklasser over de beste papieren om de finale te spelen. Alhoewel, Deftinge B is eigenlijk een volwaardige eersteklasser. Vorig jaar al speelde het kampioen en ook dit seizoen staan ze dus aan de leiding, maar promotie kan niet omdat hun A-ploeg al in eerste nationale speelt. En Kortrijk kreeg het ook niet cadeau. De partij eindigde op 2-2, Neerhof Kortrijk viseerde drie keer de lat en een doelpunt werd ook afgekeurd, waardoor schepcorners de beslissing moesten brengen. Daarin bleven de Kortrijkzanen het koelst: 4-5 en het ticket voor de finale was binnen.In die finale is Deftinge A de tegenstander. Deftinge won met 5-4 van WDP Rollegem, dat alweer beter verdiende. Een beetje het verhaal van het seizoen voor de Rollegemnaren, die nu alle focus kunnen leggen op het behoud in eerste nationale.