Een stevige tegenvaller voor Traiteur Neerhof Kortrijk, want nu moet het stilaan toch gaan opletten om niet opnieuw op een barrageplaats terecht te komen.

Kortemark speelde de topper tegen leider Domino Oudenaarde en bij een 3-3-stand leek Kortemark een punt thuis te houden, maar in in de slotminuut lukten de leiders alsnog het winnende doelpunt. WDP Rollegem blijft onderin hangen na 4-7-verlies tegen Erwetegem. Rollegem kwam opnieuw sterk voor de dag in de aanvangsfase, leidde halfweg met 4-2, maar kon die voorsprong opnieuw niet vasthouden. MVV Waregem moest niet spelen.

Een stevige tegenvaller voor Traiteur Neerhof Kortrijk, want nu moet het stilaan toch gaan opletten om niet opnieuw op een barrageplaats terecht te komen. Kortemark speelde de topper tegen leider Domino Oudenaarde en bij een 3-3-stand leek Kortemark een punt thuis te houden, maar in in de slotminuut lukten de leiders alsnog het winnende doelpunt. WDP Rollegem blijft onderin hangen na 4-7-verlies tegen Erwetegem. Rollegem kwam opnieuw sterk voor de dag in de aanvangsfase, leidde halfweg met 4-2, maar kon die voorsprong opnieuw niet vasthouden. MVV Waregem moest niet spelen.