Maandagavond werd contact opgenomen met ex-trainer Wim Crabeels. Hij bracht SKS naar tweede en besliste in het voorjaar zelf om een sabatjaar te nemen en stelde toen zelf Dominic Janssens voor als zijn opvolger. Na rijp beraad kwam hij vroeger terug op zijn beslissing en zal hij proberen de club weer op de rails te krijgen na een mislukte start van 1 op 15.

Iedereen weet dat SK Snaaskerke het moeilijk zal krijgen om het behoud te verzekeren in tweede provinciale, maar Crabeels kent de spelersgroep, houdt van de club en wil de uitdaging aangaan. Dinsdagavond leidde Crabeels al de training.

(FRO)

Maandagavond werd contact opgenomen met ex-trainer Wim Crabeels. Hij bracht SKS naar tweede en besliste in het voorjaar zelf om een sabatjaar te nemen en stelde toen zelf Dominic Janssens voor als zijn opvolger. Na rijp beraad kwam hij vroeger terug op zijn beslissing en zal hij proberen de club weer op de rails te krijgen na een mislukte start van 1 op 15.Iedereen weet dat SK Snaaskerke het moeilijk zal krijgen om het behoud te verzekeren in tweede provinciale, maar Crabeels kent de spelersgroep, houdt van de club en wil de uitdaging aangaan. Dinsdagavond leidde Crabeels al de training.(FRO)