Trainer Nordine Vanroosbeke stapt op bij RC Lauwe

© VDB
Redactie KW

Nordine Vanroosbeke is niet langer trainer van RC Lauwe. Hij gooide deze week zelf de handdoek. Trainer noch club geven commentaar, een opvolger is dan ook nog niet bekend.

Het voetbalhuwelijk tussen RC Lauwe en trainer Nordine Vanroosbeke heeft niet lang stand gehouden. Vanroosbeke gooide de handdoek in de ring. De ontslagnemende trainer was niet bereikbaar voor commentaar. Ook het bestuur wou niet reageren.

RC Lauwe, dat vorig jaar na een dijk van een seizoen eerder onverwacht afscheid nam van Fanny Schamp, staat momenteel in eerste provinciale tiende met negen punten uit acht wedstrijden.

In het seizoen ’18-’19 was Nordine Vanroosbeke trainer van KFC Lendelede, maar daar hield hij het al snel voor bekeken. Dit seizoen zou hij normaal trainer worden van Winkel Sport B, maar nog voor de voorbereiding aanbrak, kondigde hij al aan het niet te weigeren aanbod om RC Lauwe te gaan trainen, aan te nemen. Maar lang duurde het dus niet bij Lauwe. Nog voor het einde van de eerste periode houdt Vanroosbeke het zelf voor bekeken.

(Fonzie/red)