Trainer Kurt Deseintebein wil promoveren met NSVD Handzame (4A)

Kurt Deseintebein. (foto Bart) © VDB
Redactie KW

Voor de spelers van NSVD Handzame duurde de winterstop een weekje langer dan voor de meeste andere voetballers uit de provinciale reeksen. Vooral trainer Kurt Deseintebein was niet kwaad dat zijn jongens een weekje langer mochten rusten.

“Net voor de winterstop merkte ik overduidelijk dat heel wat van mijn spelers op hun tandvlees zaten. Dat was ook merkbaar aan het grote aantal geblesseerde spelers waarmee we toen kampten.”

De rustperiode heeft iedereen heel veel deugd gedaan. Nu zijn we opnieuw klaar om te strijden voor de titel. Ik denk dat Jonkershove nog een terugval zal kennen en daarenboven moeten ze ook nog naar Handzame komen. De titelstrijd is zeker nog niet bij voorbaat verloren.”

streekderby

Eerst moeten de groen-witten volgend weekend nog de belangrijke wedstrijd tegen Langemark-Poelkapelle tot een goed einde brengen. “Ik voel dat iedereen klaar is voor deze streekderby. Jammer dat nog enkele belangrijke spelers out zijn tot het einde van deze maand maar onze kern is voldoende sterk om Langemark-Poelkapelle aan te kunnen“, aldus Kurt Deseintebein.

Ondertussen kijken het bestuur en de trainer van NSVD Handzame al vooruit naar volgend seizoen. “We komen er eerlijk voor uit dat we heel graag zouden promoveren en zijn al volop bezig met de ploeg voor komend seizoen.”

“Alle spelers van de huidige kern willen graag blijven en de gesprekken met nieuwe jongens uit hogere reeksen zijn volop aan de gang. Het is immers onze ambitie om op termijn ook in derde provinciale een goede middenmoter te worden.” (PCD)

Zondag 12 januari om 14.30 uur: VK Langemark-Poelkapelle NSVD Handzame.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier