Trainer Chris Van den Broucke van KFC Meulebeke houdt de eer aan zichzelf

Het zat er aan te komen, Chris Van den Broucke is geen trainer meer bij KFC Meulebeke. Nog voor de wedstrijd van afgelopen zondag tegen D. Kanegem liet hij weten te stoppen als trainer. In afwachting van een nieuwe trainer nemen Nico George en Romain Haghedoren voorlopig over.

© VDB VDB

Samen met het bestuur werd in onderling overleg beslist de samenwerking stop te zetten. Na een schitterende start met 15 op 15 begon de motor te sputteren en pakte de ploeg slechts 2 op 21. Zo was de derby tegen D. Kanegem de afscheidswedstrijd van de Meulebeekse trainer. Die werd afgesloten met een 0-5 winst.

KFCM zag in Chris een jonge trainer die een tomeloze inzet kende en gebeten is door de sport. Hij neemt waardig afscheid en Meulebeke wenst hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière in het voetbal. De ambitie van Meulebeke blijft dezelfde. Zo snel mogelijk terug naar eerste provinciale.

Wie als T1 deze uitdaging wil aangaan, wendt zich tot voorzitter Kurt Declerck via kurt.declerck@techbox.be en dit voor vrijdagavond 29 november. De voorbije week namen Nico George en Romain Haghedoren (onder meer ex-KSV Roeselare en ex-Winkel Sport) alvast de trainingen over om de match van vrijdagavond thuis tegen Merkem voor te bereiden.

(WD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.