Op zijn website maakt KRC Harelbeke het nieuws zelf bekend. Bruno Derveaux tekent er een overeenkomst voor het seizoen 2019-2020. Naar eigen zeggen kiest Harelbeke voor "een jonge trainer uit de regio die met volle overgave wil werken en een symbiose wil smeden tussen jonge talenten en ervaren spelers."

Derveaux is heel blij met de nieuwe stap in zijn carrière. "Dit is de kans waar ik op zat te hopen. Ik heb als trainer al 22 jaar ervaring, maar soms is dat tikkeltje geluk en toeval nodig om de stap hogerop te zetten. Ik krijg nu de kans van Harelbeke, en ik zal alles in het werk stellen om de club, zijn supporters en zijn sponsors niet teleur te stellen. Harelbeke heeft alles waar ik van droom: een sterk team, een mooie schare supporters, een sterke jeugdopleiding en prima accommodatie. Mijn aanpak? Vooral werken met voetballers die zich voor het volle pond willen geven. Klasse is één ding, maar zonder hard werk kom je er niet."

Eerder raakte al bekend dat KRCH het contract van de huidige trainer Didier Degomme niet zou verlengen. Door het onverwachte vertrek van Derveaux moet KFC Meulebeke, dat momenteel voorlaatste staat in eerste provinciale, op zoek naar een waardige opvolger. Kandidaturen kunnen gemaild worden naar voorzitter kurt.declerck@techbox.be, uiterlijk tegen 18 januari.

(WD/PL)

Op zijn website maakt KRC Harelbeke het nieuws zelf bekend. Bruno Derveaux tekent er een overeenkomst voor het seizoen 2019-2020. Naar eigen zeggen kiest Harelbeke voor "een jonge trainer uit de regio die met volle overgave wil werken en een symbiose wil smeden tussen jonge talenten en ervaren spelers."Derveaux is heel blij met de nieuwe stap in zijn carrière. "Dit is de kans waar ik op zat te hopen. Ik heb als trainer al 22 jaar ervaring, maar soms is dat tikkeltje geluk en toeval nodig om de stap hogerop te zetten. Ik krijg nu de kans van Harelbeke, en ik zal alles in het werk stellen om de club, zijn supporters en zijn sponsors niet teleur te stellen. Harelbeke heeft alles waar ik van droom: een sterk team, een mooie schare supporters, een sterke jeugdopleiding en prima accommodatie. Mijn aanpak? Vooral werken met voetballers die zich voor het volle pond willen geven. Klasse is één ding, maar zonder hard werk kom je er niet."Eerder raakte al bekend dat KRCH het contract van de huidige trainer Didier Degomme niet zou verlengen. Door het onverwachte vertrek van Derveaux moet KFC Meulebeke, dat momenteel voorlaatste staat in eerste provinciale, op zoek naar een waardige opvolger. Kandidaturen kunnen gemaild worden naar voorzitter kurt.declerck@techbox.be, uiterlijk tegen 18 januari.(WD/PL)