Torhout KM wint tweede oefenmatch op Excelsior Zedelgem

Coppin scoorde het vijfde doelpunt voor Torhout. © (Foto VDB)

Torhout KM speelde vrijdagavond zijn tweede oefenmatch van het seizoen en won bij eerste provincialer Excelsior Zedelgem met 2-5.

Voor een paar tientallen toeschouwers begon KM met een elftal waarin slechts enkele potentiële titularissen (Ballegeer, Neu, Hollevoet) aan de aftrap kwamen. Pas na rust en meer bepaald in de laatste 25 minuten toen KM al zijn aanvallers op het veld had werd het verschil gemaakt.

Halfweg de eerste helft schoot Behaeghel de thuisploeg op voorsprong. Net voor de rust kon Margo gelijkmaken (1-1). Bij de rust kwamen Kostyrka en Seron in voor Hollevoet en Desitter. Kostoyrka, overgenomen van Harelbeke, had snel succes en bracht kort na de rust KM op voorsprong. Na 65 minuten kwamen met Vanhaecke, Andries, Simoens, Coppin en het ex-Wingens duo Vermeulen-Vandewiele een half dozijn potentiële titularissen op het veld voor Verhaeghe, Schmisser, Ballegeer, Couwyzer, Neu en Margo. Eerst kon Benoot voor Zedelgem nog gelijk maken maar in de laatste twintig minuten maakten Vanhaecke, Vandewiele en Coppin nog drie goals.

Zondag speelt KM een oefenmatch op het veld van Harelbeke.