Torhout KM verliest nipt van Racing Harelbeke met 2-1

Ondanks de voorsprong met doelpunt van Janis Coppin heeft het niet mogen zijn voor Torhout KM. © VDB

Zondag verloor Torhout KM nipt van de één reeks hoger spelende paarswitten van Racing Harelbeke. Het werd 2-1.

Van Torhouts oogpunt een positieve prestatie, na een vrij evenwichtige partij. Al vroeg scoorde Janis Coppin op aangeven van Andries, maar amper twee minuten later scoorde Ernest Nfor met een afstandsschot de gelijkmaker. Die tussenstand, na tien minuten bereikt, stond ook halfweg op het veld.

Diep in de tweede helft, net bij het ingaan van het laatste kwartier, schoot Niels Vandenbroucke raak met een schuin doch wat gelukkig schot. Didier Degomme gebruikte tegen zijn gewezen ploeg 18 spelers. Enig minpuntje was de oogblessure van Shun Ballegeer, die na 7 minuten en een te fors doorgaan van Nfor, het veld al snel moest verlaten. KM heeft nog één oefenmatch, komende woensdag, om 19.30 uur tegen Oostduinkerke-Koksijde.

Dan volgt komende zaterdag de eerste echte match waar het echt om het resultaat gaat: de bekermatch tegen eerste provincialer RC Lauwe.