Torhout KM plant trainingen in half juli voor A-kern

KM Torhout zal binnenkort weer spelen. © VDB
Redactie KW

Vanaf 18 mei mag KM Torhout weer trainen met maximaal 20 personen, trainer(s) inbegrepen. De voorlopige planning hiervoor is opgemaakt.

De ploeg zit nu in de eerder voorziene zomerstop die veel vroeger is ingegaan. Zowel online trainingen als individuele oefenschema’s werden doorgegeven door de trainers, spelers moeten hun gegevens en resultaten doorgeven aan de trainers.

Wedstrijden zonder publiek?

De A-kern hoopt, indien er geen nieuwe opflakkering van het virus komt, om halfweg juli de groepstrainingen te kunnen hervatten en om vanaf 1 augustus wedstrijden te mogen spelen. Zonder publiek weliswaar, zoals door de Veiligheidsraad is beslist. De eerste bekerwedstrijd in de tweede ronde staat gepland in het eerste weekend van augustus, de eerste competitiematch in het laatste weekend van augustus.

Start jeugdwerking

Uiteraard moet de kalender van zowel beker als competitie nog aangemaakt worden. De provinciale ploegen zouden in principe in de beker vroeger moeten beginnen. Indien de Veiligheidsraad bij zijn huidig voornemen blijft, zou dit niet kunnen doorgaan. Vraag is of alles dan opgeschoven wordt of als de beker begint zonder de provinciale teams. De jeugdwerking van KM hoopt ook kort na het A-elftal met groepstrainingen te kunnen herbeginnen om dan later de oefen- en competitiewedstrijden aan te vatten. (DACH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten