Torhout KM komt in oefenpartij niet voorbij SK Roeselare-Daisel: 1-1

Ruben Pyck bracht halfweg de eerste helft KM op voorsprong. © VDB / Bart Vandenbroucke VDB

Torhout KM speelde dinsdag een oefenmatch tegen het nieuwe SK Roeselare-Daisel A op een bijveld in Schiervelde. Het kwam niet verder dan een 1-1.

Na de 0-0 tegen Sassport Boezinge ondanks een uur numerieke meerderheid lijkt het euvel wel in de afwerking te zitten. Vooral voor de rust miste KM een resem kansen. De paal stond twee keer in de weg voor de ploeg van Stijn Meert, die nog steeds niet volledig was. Bij de tegenstanders bekende namen zoals Vandenheede en ook Sven De Rechter. Ruben Pyck bracht halfweg de eerste helft KM op voorsprong, voor Roeselare zorgde Znagui voor de gelijkmaker.

Donderdag staat de officiële persvoorstelling op het programma. (DACH)

SK Roeselare-Daisel A: Degrendel, Roose (70′ Coudron), Allard, Duyck (62′ Vansteenkiste), Popelier (16′ L oncke), Dejonghe, Bakelandt (62′ Vandelannoitte), G. Lingier (70′ Robbe), Vandenheede (67′ Vermeersch), Laevens 65′ Couckuyt).

KM Torhout: Ampe; Vermeulen, Tailieu, Huysentruyt, Nwanah;Pyck, Belpaire (46’Desitter), Vandewiele, Hollevoet (64’Puskas); Andries (64’Thompson), Margo (70’Timmerman).

Doelpunten: 19’Pyck 1-0; 68’Znagui 1-1