Topschutters en beste doelmannen delen ook in de prijzen

Ook de topschutters en de doelmannen die het meest de nul hielden, werden in de bloemetjes gezet.

De topschutters met v.l.n.r. David Cardon, Timothy Van de Wouwer en Daan Debouver. © Davy Coghe

In tweede amateurklasse kwam Dylan Descheemaecker (RC Harelbeke) niet meer in actie en deed Daan Debouver er op de slotspeeldag nog een doelpuntje bij. Zo is hij West-Vlaams topschutter met 19 doelpunten. Die scoorde hij dit seizoen voor FC Gullegem, volgend jaar gaat hij bij Mandel United.

In derde amateurklasse was er na Nieuwjaar geen houden aan David Cardon. Hij was dit seizoen enkele wedstrijden geschorst, maar toen hij terugkeerde schoot hij zijn team SCT Menen naar de titel en zichzelf naar 26 goals.

In eerste provinciale ging het lang gelijk op tussen Phil Canoot(Oostkamp) en Timothy Van de Wouwer van SK Oostnieuwkerke. Uiteindelijk haalde die laatste het met 35 goals. Straks spelen ze in de eindronde tegen elkaar.

Clean sheets

Ook de doelmannen werd in de hulde betrokken. Het team dat het meeste clean sheets kon voorleggen, kreeg een trofee toegekend. Dat waren Mandel United (Brecht Laleman, tweede amateurklasse), KVC Wingene (met het duo Verhulst-Iket, derde amateurklasse) en KSKV Zwevezele (Jonas Cool, eerste provinciale).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.