Topschutter Youssfi weg bij Torhout KM

Rachid Youssfi is niet meer welkom bij KM. © VDB
Redactie KW

Zondagmiddag raakte bekend dat derdeklasser Torhout KM de samenwerking met Rachid Youssfi stop zet. De 25-jarige aanvaller is niet langer welkom bij de Velodroom-formatie.

De Sparrejongens, die al niet in aanvallende weelde baden, verliezen hierdoor een stuk scorend vermogen. Ook spits Laurent Vandamme steekt ondertussen met de voet in het gips en is enkele weken buiten strijd.

Topschutter

Youssfi nam tot vóór deze speeldag vijf van de elf doelpunten voor zijn rekening en was daarmee de topschutter bij de KM’ers. Ondertussen krikten de Torhoutenaren zaterdag tegen Londerzeel hun doelpuntenaantal op tot 13 eenheden, na goals van Ameye en Van Acker. Rachid Youssfi kwam in het tussenseizoen over van gewezen reeksgenoot Ath. Volgens de ene bron zou het vertrek van de Brusselaar een financiële kwestie zijn, anderen houden het op het ongepaste gedrag en houding van de aanvaller tegenover de andere spelers. Feit is dat Youssfi voor trainingen en wedstrijden telkens de verplaatsing van en naar Brussel moest maken, goed voor zowat vier à vijf uur rijden. De verre verplaatsingen en de tegenvallende resultaten waren wellicht een domper op de financiële verwachtingen van de Brusselaar. “We hebben afscheid van Rachid genomen. Het klikte niet tussen Torhout KM en Youssfi”, kwam het kort en afgemeten van trainer Allan Deschodt. (MB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier