Toprefs op bezoek bij KSK Snaaskerke

Redactie KW

Bart Zeebroek, Gregory Delhougne, Christophe Viaene en zeker ook Jan Boterberg, ref in eerste klasse, maakten indruk met hun presentatie in de kantine van SK Snaaskerke.

Op uitnodiging van de jeugdwerking van SK Snaaskerke kwamen Bart Zeebroek, Jan Boterberg, Christopher Viaene en Gregory Delhougne van de Vriendenkring Scheidsrechters Oostende-Kust een voordracht geven over de werking van de Vriendenkring. “We ijveren al jaren voor een betere samenwerking tussen de voetbalclubs en onze vriendenkring”, zegt VSKO-voorzitter Bart Zeebroek.

“We gaan voor een betere samenwerking tussen clubs en vriendenkringen”

“Wij hebben een presentatieprogramma samengesteld en willen daarmee naar de clubs gaan. Onbekend is onbemind. Onze vriendenkring staat open voor communicatie en is meer dan de scheidsrechter die op zaterdag of zondag zijn wedstrijd komt fluiten. De hobby van scheidsrechter heeft heel wat mooie aspecten. De Vriendenkring staat in voor begeleiding, voor opleiding van voetballers die om één of andere reden afhaken, maar toch willen blijven functioneren in de voetbalwereld. Door zelf naar de clubs te gaan, kan er een betere samenwerking ontstaan. De clubs hebben refs nodig om jeugdwedstrijden te leiden of om tornooien in goede banen te leiden. Wij kunnen daarbij helpen. Een goede relatie tussen de clubs en onze vriendenkring kan veel problemen voorkomen of oplossen.” (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.