Na nieuwjaar gaf Dennis Vandenhouweele ondanks het behalen van de eindronde zijn ontslag, omdat het bestuur alleen wilde verder werken met spelers die ook voor volgend seizoen getekend hebben. De meeste spelers van de A-kern haakten ook af, zodat Davo de halve finales van de eindronde tegen Zarren speelde met de beloften en de juniores (resultaat 2-15).

Ondertussen ging het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer die volgend seizoen wil werken met jeugd, aangevuld met enkele versterkingen. Oostendenaar Tonny Vanhaelst (58) heeft de uitdaging aanvaard. Hij fungeerde 20 jaar als jeugdtrainer bij KVO, speelde zelf drie jaar in de A-kern en tien jaar bij SK Eernegem.

(FRO)

Na nieuwjaar gaf Dennis Vandenhouweele ondanks het behalen van de eindronde zijn ontslag, omdat het bestuur alleen wilde verder werken met spelers die ook voor volgend seizoen getekend hebben. De meeste spelers van de A-kern haakten ook af, zodat Davo de halve finales van de eindronde tegen Zarren speelde met de beloften en de juniores (resultaat 2-15). Ondertussen ging het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer die volgend seizoen wil werken met jeugd, aangevuld met enkele versterkingen. Oostendenaar Tonny Vanhaelst (58) heeft de uitdaging aanvaard. Hij fungeerde 20 jaar als jeugdtrainer bij KVO, speelde zelf drie jaar in de A-kern en tien jaar bij SK Eernegem. (FRO)