Toch een lichtpunt voor SVV Damme na verlies tegen OMS Ingelmunster

Iedereen kijkt toe hoe Jonas Buysse vrij kan koppen. © VDB

De wedstrijd van SVV Damme – OMS Ingelmunster eindigde op 0-2.

De wedstrijd bleef een half uur potdicht. Dan kwamen de gasten op voorsprong via een logische strafschop na een onnodige fout in de grote rechthoek. Vince Geryl zette de penalty feilloos om. Op minuut 53 kwam de herstelde spits Corneel Bekaert tussen de krijtlijnen. Die gouden merel speelde nog geen minuut in bevordering, maar drukte meteen zijn stempel.

De bezoekers konden hen enkel afstoppen ten koste van gele kaarten. De rentree van Corneel betekent een lichtpunt van formaat voor Damme, dat nog steeds het behoud kan verzekeren. Tegen de gang van het spelbeeld in lukte Muhamed Tahiri de 0-2 op het uur.

SVV Damme werkt naarstig naar volgend seizoen toe. In die optiek ontvingen we een bericht van Frank Bruyneel , volgend kampioenschap T1 van SVV Damme. “SVV Damme is nog op zoek is naar offensieve versterking voor volgend seizoen De ploeg doet er alles aan om in vierde klasse te kunnen blijven. Indien dit niet zou lukken is de ambitie er om een kern uit te bouwen die zal meestrijden voor promotie volgend seizoen.”