Tjendo De Cuyper trekt naar van Royal Knokke FC naar KSC Lokeren-Temse

© rkfc
Redactie KW

KSC Lokeren-Temse heeft met Tjendo De Cuyper een fikse aanwinst gestrikt met het oog op volgend seizoen. De 28-jarige flankaanvaller komt over van Knokke, de transfer bevestigde Tjendo ons persoonlijk.

Tjendo De Cuyper doorliep de jeugdreeksen bij Club Brugge. In de zomer van 2012 ging het naar Eendracht Aalst. Nadien volgden Coxyde, Torhout en Knokke. De atleet kwam dit seizoen door een kruisbandblessure amper zes keer in actie, scoorde één doelpunt en leverde twee assists af.

“Bij Knokke speelde ik alles tot 17 maart 2019. Mijn studs bleven in het gras steken na het controleren van de bal. Mijn kruisband lag aan diggelen. Later moest ik nog eens onder het mes omdat zich littekenweefsel had gevormd. Nu ben ik volledig hersteld en hunker naar het nieuwe seizoen. Mijn manager verrichtte goed werd en wist dat ik liefst nog enkele competities wil voetballen in de tweede amateurklasse. De voorzitter van Temse had mij al eerder willen inlijven en nu waren de gesprekken binnen de kortste tijd rond. Voetballen op Daknam, één van de mooiste terreinen uit België, is toch een droom die uitkomt. Altijd stelde ik: wie mij in huis haalt zal het zich niet beklagen. Daar houd ik me aan.”

Tjendo De Cuyper is al de vierde versterking voor fusieclub KSC Lokeren-Temse. (JV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.