De flankspeler van Club Brugge verliet voorbije zomer na zes jaar de jeugdopleiding van blauw-zwart voor een buitenlands avontuur en tekende bij Internazionale of Inter Milan dat ook nog andere talentvolle Belgische jeugdspelers in de rangen heeft.

Tibo krijgt er vaker speelminuten bij de U19. Daar wist hij als jongste op het veld nu een eerste keer te scoren en dan nog wel in de derby tegen AC Milaan. Het werd in de laatste seconden 3-4 in het voordeel van Inter. Tibo was goed voor het derde doelpunt.

Persyn begon zijn carrière bij WS Lauwe, maar werd daar op vroege leeftijd door Zulte Waregem weggeplukt. Op 11-jarige leeftijd koos hij voor Club Brugge, waar hij tot en met de U17 aan de slag was. Zijn makelaar Gunter Thiebaut loodste hem dan naar Milaan.

(ACR)

De flankspeler van Club Brugge verliet voorbije zomer na zes jaar de jeugdopleiding van blauw-zwart voor een buitenlands avontuur en tekende bij Internazionale of Inter Milan dat ook nog andere talentvolle Belgische jeugdspelers in de rangen heeft.Tibo krijgt er vaker speelminuten bij de U19. Daar wist hij als jongste op het veld nu een eerste keer te scoren en dan nog wel in de derby tegen AC Milaan. Het werd in de laatste seconden 3-4 in het voordeel van Inter. Tibo was goed voor het derde doelpunt.Persyn begon zijn carrière bij WS Lauwe, maar werd daar op vroege leeftijd door Zulte Waregem weggeplukt. Op 11-jarige leeftijd koos hij voor Club Brugge, waar hij tot en met de U17 aan de slag was. Zijn makelaar Gunter Thiebaut loodste hem dan naar Milaan. (ACR)