Bij Heule zijn ze zeer tevreden met de realisatie en de snelle oplevering. Voor de club is dit een opsteker in deze financieel moeilijke tijden. "Door het plotse stopzetten van het vorige seizoen verloren we een hoop inkomsten" vertelt co-voorzitter Christoph Bertier "Door dit veld krijgt de club meer uitstraling en hopen we op extra inkomsten. We zijn stad Kortrijk dan ook dankbaar voor de realisatie van dit project".

Na de openingsmatch volgde de eerste thuiswedstrijd tegen KFC Aalbeke. De buren uit Aalbeke kunnen alvast proeven van voetbal op kunstgras in afwachting van de oplevering van hun eigen kunstgrasveld.

(KDS / foto KDS)

Bij Heule zijn ze zeer tevreden met de realisatie en de snelle oplevering. Voor de club is dit een opsteker in deze financieel moeilijke tijden. "Door het plotse stopzetten van het vorige seizoen verloren we een hoop inkomsten" vertelt co-voorzitter Christoph Bertier "Door dit veld krijgt de club meer uitstraling en hopen we op extra inkomsten. We zijn stad Kortrijk dan ook dankbaar voor de realisatie van dit project".Na de openingsmatch volgde de eerste thuiswedstrijd tegen KFC Aalbeke. De buren uit Aalbeke kunnen alvast proeven van voetbal op kunstgras in afwachting van de oplevering van hun eigen kunstgrasveld. (KDS / foto KDS)