Thomas Rubrecht is nieuwe voorzitter van KSK Vlamertinge

Na meer dan een jaar zonder voorzitter is er met Thomas Rubrecht een opvolger voor wijlen Geert Rodenbach, die eind vorig jaar plots overleed.

KSK Vlamertinge © Foto EF

Na het plotse overlijden van voorzitter Geert Rodenbach eind vorig jaar, namen ondervoorzitters Wim Debrabandere en Marnix Persyn de touwtjes in handen. Maar de functie van voorzitter bleef vacant. Met Thomas Rubrecht is er bij KSKV nu dus een opvolger voor Geert Rodenbach. Thomas is 33 jaar, afkomstig uit Poperinge en woonachtig in Lo.

“Ik woonde al enkele maanden de bestuursvergaderingen bij”, vertelt de kersverse voorzitter. “Zo kon ik kennismaken met deze familiale club. Ik kan me volledig vinden in de visie: lokale verankering met sterke jeugdwerking, doorstroming naar de seniorenploegen en stabiliteit op lange termijn met de eerste -en vierdeprovincialer. Het is dan ook de bedoeling om de huidige politiek verder te zetten”, aldus Thomas, die zelf een korte voetbalcarrière kende tot zijn 15de.

Ondervoorzitter Wim Debrabandere is verheugd met de komst van de nieuwe voorzitter. “Thomas kwam via bestuurslid Alain Dubois in contact met de club. We zijn blij om hem vlak voor de winterstop voor te stellen. In januari wordt het al meteen een belangrijke maand, want dan beginnen de besprekingen voor volgend seizoen. Daarom is het goed dat we klaarheid scheppen.”

(AP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.