Thomas Buffel stond de pers samen met Genk-voorzitter Peter Croonen te woord. De club had eerder al beslist om het contract van Buffel niet te verlengen. "Ik had er graag nog een jaartje bijgedaan om zo in schoonheid te eindigen als profvoetballer in Genk", zei Buffel. "Helaas werd hier anders over beslist. Een beslissing waar ik me met spijt in het hart bij neerleg."

KRC Genk bood Buffel een functie in de jeugdacademie aan, maar de speler denkt nog niet aan stoppen. Buffel zal het aanbod dan ook bekijken in functie van het verdere verloop van zijn sportieve loopbaan. "Ik wil nog niet stoppen en ga nog een jaar door", aldus Buffel. "Ik heb al een aantal telefoontjes gekregen, maar ik zal wel het gevoel moeten hebben dat het een ambitieuze club is."

De lezers van KW hebben alvast een idee waar Thomas Buffel naartoe kan.

Thomas Buffel stond de pers samen met Genk-voorzitter Peter Croonen te woord. De club had eerder al beslist om het contract van Buffel niet te verlengen. "Ik had er graag nog een jaartje bijgedaan om zo in schoonheid te eindigen als profvoetballer in Genk", zei Buffel. "Helaas werd hier anders over beslist. Een beslissing waar ik me met spijt in het hart bij neerleg."KRC Genk bood Buffel een functie in de jeugdacademie aan, maar de speler denkt nog niet aan stoppen. Buffel zal het aanbod dan ook bekijken in functie van het verdere verloop van zijn sportieve loopbaan. "Ik wil nog niet stoppen en ga nog een jaar door", aldus Buffel. "Ik heb al een aantal telefoontjes gekregen, maar ik zal wel het gevoel moeten hebben dat het een ambitieuze club is."De lezers van KW hebben alvast een idee waar Thomas Buffel naartoe kan.