Zij maken de overstap van bij de U19. Jacky Mathijssen is onder andere gewezen hoofdtrainer van Club Brugge, Thomas Buffel genoot zijn jeugdopleiding bij Cercle Brugge waar hij later als speler nog eens terugkeerde. De 39-jarige Ruddervoordenaar heeft met Mathijssen als taak om de beloften te kwalificeren voor het komende EK.

Wesley Sonck, gewezen spits van Club Brugge, schuift op zijn beurt met assistent Eric Van Meir door naar de Belgische U19. Thierry Siquet, een gewezen verdediger van Cercle Brugge, schuift als hoofdtrainer eveneens door van de U17 naar de nationale U18.

(ACR)

Zij maken de overstap van bij de U19. Jacky Mathijssen is onder andere gewezen hoofdtrainer van Club Brugge, Thomas Buffel genoot zijn jeugdopleiding bij Cercle Brugge waar hij later als speler nog eens terugkeerde. De 39-jarige Ruddervoordenaar heeft met Mathijssen als taak om de beloften te kwalificeren voor het komende EK.Wesley Sonck, gewezen spits van Club Brugge, schuift op zijn beurt met assistent Eric Van Meir door naar de Belgische U19. Thierry Siquet, een gewezen verdediger van Cercle Brugge, schuift als hoofdtrainer eveneens door van de U17 naar de nationale U18. (ACR)