Thomas Bernaert is de nieuwe COO van R. Knokke FC

De titel in tweede amateurklasse kon Knokke niet meer mislopen, maar mag/kan Knokke promoveren? © VDB
Redactie KW

Thomas Bernaert is de nieuwe COO (Chief Operating Officer of algemeen manager) van Royal Knokke Football Club. Hij was eerder actief bij Sporting Lokeren.

In 2015, na zijn studies bedrijfsmanagement – specialisatie sportmanagement, tekende Thomas Bernaert een contract bij Sporting Lokeren. Hij was er jarenlang actief als HR-manager en manager sportieve zaken in het Roger Lambrecht-tijdperk. Hij was er onder meer verantwoordelijk was voor het beheer van het budget, licentiedossiers, het sportieve beleid, advisering… Bij RKFC zal Thomas Bernaert de verantwoordelijkheid op zich nemen voor wat betreft de dagelijkse werking, exclusief het sportieve luik, en het commerciële aspect van de club. “RKFC wenst enerzijds Thomas veel succes met deze prachtige uitdaging en wenst anderzijds zijn voorganger Bart Decuypere te bedanken voor zijn inzet, engagement en realisaties“, klinkt het bij de club.

Nadat eerder positief advies werd gegeven voor de licentie eerste amateur kreeg de club die woensdag ook effectief toegewezen.

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.