Thibo Bossuyt krijgt eerste invalsbeurt bij SC Oostrozebeke (4C)

foto CLY
Redactie KW

Scor zal zich moeten reppen wil het nog in aanmerking komen voor een eindrondeticket, volgens de coach en het bestuur het streefdoel.

Thibo Bossuyt (18) is een rasechte Ingelmunsternaar in Oostrozebeekse loondienst. Hij kreeg een deel van zijn jeugdopleiding bij Scor, maar verkaste vervolgens naar Racing Waregem waar hij bleef tot de U12.

“Ik ben toen gestopt met voetballen wegens de school. Ik volg een bakkersopleiding in Ter Groene Poort Brugge en ben nu aan mijn laatste jaar bezig. Intussen heb ik de draad weer opgenomen en ben ik al voor het tweede jaar actief bij Scor als linksachter. Vorig weekend kreeg ik mijn eerste basisplaats en dit smaakt naar meer.”

Acht hij een ticket voor de eindronde nog mogelijk? “Ik ben er zeker van dat dit met deze spelers kan. Ik ga er in elk geval alles aan doen om er zelf bij te zijn.”

Uur van de waarheid

“Het wordt stilaan het uur van de waarheid voor Scor. We zullen heel scherp moeten starten straks in de derby tegen Desselgem. We zullen ons zeker moeten aanpassen. Wij zijn een voetballende ploeg terwijl Desselgem een harde knokkersploeg is. Mooi voetbal zal hier niet aan de orde zijn”, besluit nieuwkomer Thibo.

“De wedstrijd tegen Desselgem is een heel aparte derby”, vult coach Eric Verstraete aan. “Die wedstrijd leeft daar ongelooflijk. Ik weet dat wij kwalitatief beter zijn maar toch zullen we echt top moeten zijn om daar iets te halen. Jammer dat we nog een paar spelers missen zoals Cool, Hannes Goemaere en Gilles Brian. Ook Wittebolle is geblesseerd.”

“Neen, de buit is nog niet binnen want er wacht ons ook nog de topduels tegen Rekkem en Marke”, weet coach Verstraete. (CLY)

Zondag 16 februari om 15 uur: KWS Desselgem – Scor .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier