Sven Deberdt (SK Reningelst – 4D): “Genoten van winst tegen de toekomstige kampioen”

Trainer Sven Deberdt. © DB
Redactie KW

SK Reningelst zorgde voor de stunt van de afgelopen speeldag door te winnen van leider Winkel Sport. “Het voelt aan alsof we een prijs gepakt hebben”, zegt een tevreden trainer Sven Deberdt.

“We speelden een sterke eerste helft door met wind te starten, maar het was Vanhee die na de pauze kon scoren. Daarna speelden we op de counter om de match in ons voordeel te beslissen”, aldus de trainer. “Na de prestatie van zondag kijk ik alvast uit naar al de resterende matchen. Als de spelers dit resultaat bevestigen, kunnen we nog mooie dingen laten zien.”

Sven Deberdt blijft ook trainer en zal de troepen leiden voor het vierde opeenvolgende jaar. “SK Reningelst is een familiale traditieclub waar ik al 12 jaar trots lid van ben.” Voor Sven Deberdt is de kampioen van de reeks inmiddels gekend. “Dat wordt zeker weten Winkel Sport. Dat we tegen de kampioenenploeg gewonnen hebben, zullen we nog wel een tijdje meedragen. Maar we mogen niet gaan zweven. Zondag bijvoorbeeld moeten we naar Poperinge. In de heenronde wonnen we en speelden we gelijk tegen Westouter, dit moet voor herhaling vatbaar zijn denk ik.” (MDN)

Zondag 19 januari om 14 uur: KFC Poperinge B – SK Reningelst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier