Oost-Vlaming Sven De Rechter werd door Club Brugge uit de jeugdopleiding bij SC Lokeren weggeplukt, maar debuteerde bij KSV Roeselare in eerste klasse. Na zes seizoenen op Schiervelde verkaste hij naar Winkel Sport, een jaar later naar R. Knokke FC in de eerste amateurklasse en nog een jaar later naar RC Harelbeke (tweede amateurklasse). Dit jaar was hij er niet altijd titularis, De Rechter kampte de jongste jaren wel met wat kwaaltjes.

Nu nog eens een seizoen later zet hij dus de stap naar WS Lauwe. De eersteprovincialer kondigt de transfer trots aan op de website van de club.

Oost-Vlaming Sven De Rechter werd door Club Brugge uit de jeugdopleiding bij SC Lokeren weggeplukt, maar debuteerde bij KSV Roeselare in eerste klasse. Na zes seizoenen op Schiervelde verkaste hij naar Winkel Sport, een jaar later naar R. Knokke FC in de eerste amateurklasse en nog een jaar later naar RC Harelbeke (tweede amateurklasse). Dit jaar was hij er niet altijd titularis, De Rechter kampte de jongste jaren wel met wat kwaaltjes.Nu nog eens een seizoen later zet hij dus de stap naar WS Lauwe. De eersteprovincialer kondigt de transfer trots aan op de website van de club.