We vroegen bestuurslid Filip Lavrauw hoe het bestuur deze allereerste titel gaat vieren? "Vanzelfsprekend zijn we in de wolken met de titel, die we ook echt verdienen. Jammer genoeg zal er van vieren op het veld niet veel in huis komen. Vieren gaan we in elk geval doen, maar eerst kijken we naar de gemeente Ingelmunster. Normaal zal de ploeg ontvangen worden op het gemeentehuis en wij zijn van plan om daaraan ook ons clubfeestje te koppelen. Alleen is nog lang niet geweten wanneer dergelijke bijeenkomsten kunnen."

Vijfde transfer

Intussen zit de club niet stil en werd een vijfde transfer gerealiseerd. "Het gaat om de 20-jarige middenvelder en ex-Ingelmunsternaar Maurits Vanhoutte, die drie jaar bij Sint-Eloois-Vijve speelde. Naast middenvelder Gabrio Rogiers, aanvaller Nicolas Damman, verdediger Simon Vanmarcke en aanvaller Hannes Goemaere is dat dus de vijfde transfer voor volgend seizoen. Ook in deze coronatijden blijft het bestuur van SV Ingelmunster hard werken naar volgend seizoen toe", rondt bestuurslid Filip Lavrauw af.

(CLY)

We vroegen bestuurslid Filip Lavrauw hoe het bestuur deze allereerste titel gaat vieren? "Vanzelfsprekend zijn we in de wolken met de titel, die we ook echt verdienen. Jammer genoeg zal er van vieren op het veld niet veel in huis komen. Vieren gaan we in elk geval doen, maar eerst kijken we naar de gemeente Ingelmunster. Normaal zal de ploeg ontvangen worden op het gemeentehuis en wij zijn van plan om daaraan ook ons clubfeestje te koppelen. Alleen is nog lang niet geweten wanneer dergelijke bijeenkomsten kunnen."Intussen zit de club niet stil en werd een vijfde transfer gerealiseerd. "Het gaat om de 20-jarige middenvelder en ex-Ingelmunsternaar Maurits Vanhoutte, die drie jaar bij Sint-Eloois-Vijve speelde. Naast middenvelder Gabrio Rogiers, aanvaller Nicolas Damman, verdediger Simon Vanmarcke en aanvaller Hannes Goemaere is dat dus de vijfde transfer voor volgend seizoen. Ook in deze coronatijden blijft het bestuur van SV Ingelmunster hard werken naar volgend seizoen toe", rondt bestuurslid Filip Lavrauw af.(CLY)