Stickeralbums van KSV Roeselare zijn een groot succes

Redactie KW

De stickerboeken à la Panini van KSV Roeselare zijn vanaf zaterdag te verkrijgen en verkopen momenteel als zoete broodjes.

Na de eerste jeugdwedstrijden van vorige zaterdag werden de eerste stickeralbums van KSVR te koop aangeboden in de jeugdkantine. Het concept slaat aan, want er was veel volk – van jong tot oud – naar Schiervelde afgezakt om aan zijn stickerverzameling te kunnen beginnen. Zondag na de thuiswedstrijd van de eerste ploeg vond de officiële voorstelling plaats en waren alle A-kernspelers aanwezig voor een handtekeningensessie.

Stickeralbums van KSV Roeselare zijn een groot succes

Alle spelers – van de allerjongste, de g-ploeg, tot het eerste elftal, trainers, medewerker én bestuur – zijn in het stickeralbum terug te vinden. Opmerkelijk is wel dat er in het boek en op de stickers geen nummers staan, maar wel namen. “Op deze manier leert iedereen elkaar kennen en dit kan alleen maar het ‘oltegoare’-gevoel versterken”, zegt communicatieverantwoordelijke Evert Stroobant.

Voor een zakje van 10 stickers betaal je 1 euro. Die zullen verkocht worden in de jeugdkantine, AD Delhaize, Kopie Deleye en Krokantino in Roeselare. “Voor de eerste die zijn album compleet heeft, is er ook een heel mooie verrassing voorzien”, belooft Evert Stroobant.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier