Steve Van Acker nieuwe T2 bij Daring Brugge

Redactie KW

Daring Brugge raast doorheen de competitie onder leiding van T1 Preben Verbandt. Na de recente 6-0 overwinning tegen Davo Westende is de uit vierde gepromoveerde vereniging van het Tempelhof opgeklommen naar een vierde stek in het klassement.

Steve Van Acker kwam tegen de rode lantaarn een half uur in het strijdperk. Steve is geboren in 1984, beschikt over een fluwelen traptechniek en speelde nooit elders dan bij Daring Brugge. Preben Verbandt is vol lof over Steve, die met onmiddellijke ingang werd benoemd tot T2.

Preben Verbandt, een hooggediplomeerde T1 en Steve Van Acker, een kind van het huis die iedereen kent op het Tempelhof, als T2: een combinatie waar de beleidsploeg heel veel verwachtingen in stelt.

Naar volgend seizoen toe zetten Bram Grammens (VK Dudzele), Bram Hoste (VK Dudzele) en Jonathan Mascaux (VKSO Zerkegem) reeds hun handtekening. Eerstdaags volgen nog twee inkomende transfers. Nu gaat alle aandacht naar de eindronde: een droom die wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.