https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Sterke man Geert Cool is nu ook voorzitter bij Winkel Sport

In 2019 pakte Winkel Sport op het veld van RC Harelbeke de titel in tweede amateurklasse. Links herken je Carlos Vanderhelst, rechts Geert Cool en tussen hen in kine Roos Demyttenaere. © VDB
Wouter Vander Stricht

Op de beheerraad heeft Winkel Sport beslist dat Geert Cool (70) voortaan voorzitter is van Winkel Sport. Carlos Vanderhelst (75), al sinds 1993 op post als voorzitter, wordt nu voorzitter van het dagelijks bestuur.

Geert Cool is met zijn bedrijf Defrancq al jaren hoofdsponsor van Winkel Sport. De Hoogledenaar speelde ooit nog bij Winkel, verloor er zijn hart en kwam terug als speler/trainer/sponsor. Hij engageerde zich dus ook financieel en samen met de groei van het bedrijf Defrancq stegen ook de ambities op het Terschuerenpark. Ondertussen speelt Winkel in eerste nationale, waar het zondag op de openingsspeeldag tegen Mandel United 1-1 gelijk speelde.

Ook oud-voorzitter Carlos Vanderhelst maakte de opgang van het team vanuit derde provinciale helemaal mee. De Roeselarenaar kan echter niet meer alle uitwedstrijden bijwonen en om het team ook op verplaatsing te kunnen vertegenwoordigen, wordt Geert Cool nu voorzitter. Al zijn andere taken blijft Carlos Vanderhelst dus verder opvolgen onder de noemer van voorzitter van het dagelijks bestuur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.