Sterk vernieuwd WS Bulskamp (4A) stelt nieuwkomers voor

Jurgen Schoolaert en Jeffrey Schoolaert (beiden Keiem), Andy Schoolaert en Christophe Christiaans (beiden vrij), Berre Demol, Joren Catrycke, Lucas Dashot, Jorden D'Hulster, Tom Broché en Pieterjan Delereu (allen Proven), Steve Omey (De Panne), Mohamed Abdi Yussuf (Horseed FC, Somalië). © MG
Redactie KW

Op de jaarlijkse ploegvoorstelling stelde WS Bulskamp maar liefst 12 nieuwe spelers voor.

Na een succesvol seizoen waarin het lang meestreed voor een eindrondeticket, zag Bulskamp in het tussenseizoen een tiental kernspelers vertrekken. Bovendien verliet ook trainer Kenny Wittesaele de club. White Star probeerde die verliezen op te vangen door een 12-tal nieuwkomers aan te trekken. De nieuwe T1 wordt Danny Dehaese, hij brengt bovendien zes spelers van TSC Proven mee.

Een van die jongens is Joren Catrycke, die vorig seizoen in Proven bij de beloften en de U21 onder Dehaese aan de slag was. “Ik wilde deze aanbieding om hogerop te spelen en van vierde provinciale te kunnen proeven niet laten schieten”, aldus Joren Catrycke over zijn overstap. “Het feit dat ook enkele ploegmaats voor Bulskamp kozen, maakte de beslissing nog net iets makkelijker. Na al die jaren bij Proven was het bovendien eens tijd voor iets nieuws.”

De 19-jarige spits uit Stavele voelt zich alvast meteen thuis bij WSB. “De teambuilding was top en ik heb me er echt geamuseerd. Het is leuk om eens in een andere groep met oudere en meer ervaren teamgenoten te spelen. Al van de eerste training voelde ik dat er veel ervaring in deze groep schuilt. Het was een genot om zo te kunnen spelen. Voor komend seizoen hoop ik op veel speelgelegenheid en wil ik vooral ook blessurevrij blijven. Bovendien hoop ik met mijn goed schot en snelheid voor veel assists en doelpunten te zorgen. Ik wil zo White Star aan zo veel mogelijk punten helpen.”

(SB)