Stanley Nsoki verlaat Club Brugge al na één jaar voor Duitse Hoffenheim

Stanley Nsoki, hier nog in actie voor Club Brugge. © LAURIE DIEFFEMBACQ BELGA
Redactie KW

Een dag na de recordtransfer van Charles De Ketelaere rinkelt de kassa alweer in Club Brugge. Stanley Nsoki verlaat blauw-zwart en trekt naar het Duitse Hoffenheim waar hij vandaag zijn medische tests aflegde. Club Brugge vangt meer dan 12 miljoen euro voor de Franse verdediger.

Nsoki kwam vorig jaar nog maar over van het Franse Nice. Blauw-zwart legde toen meer dan 6 miljoen euro neer voor de verdediger. Hoewel Nsoki intrinsiek alles heeft om een hele grote te worden, speelde hij een erg wisselvallig seizoen. Afgelopen weekend lag hij al binnen de minuut aan de basis van de Eupense tegentreffer. Dat Brugge na één seizoen al hun aankoopbedrag kan verdubbelen is financieel gezien een mooie meevaller.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nsoki nam zelf al afscheid van de Brugse aanhang via een afscheidsvideo op Twitter. Door het vertrek van de Fransman zit Club Brugge niet bepaald meer dik in de verdedigers. Verwacht wordt dat Brugge, geladen met een volle geldbeugel, eerstdaags zelf de transfermarkt optrekt. (JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.