Toen Aaron Vanfleteren net voor het halfuur de score opende, ging er een boost van vertrouwen doorheen de Knokse gelederen. Tien minuten later legde Tjendo De Cuyper de 0-2 vast.

Na de rust voetbalden de bezoekers in het concept van het voorbije kampioensjaar en volgden de aanvallende acties via de flanken elkaar op. Na 54 minuten knipoogde Alessio Staelens naar vader Lorenzo en legde de eindscore vast.

De hoop op behoud ging na deze uitzege met rasse schreden de hoogte in. Nu wordt bevestiging verhoopt op zondag 2 december tegen Chatelet-Farciennes.

(JPV)

KSK Heist - Royal Knokke FC 0-3

Royal Knokke FC: Verlinden, Biemans, Kamneng Djoum (76' Dhondt), Staelens (90' Neuvroen), Pierre, Vanfleteren (83' Van Eyk), Vandewalle, Savaete, De Cuyper, Buysse, Mestdagh.

Doelpunten: 28' Vanfleteren 0-1, 37' De Cuyper 0-2, 54' Staelens 0-3.

Toen Aaron Vanfleteren net voor het halfuur de score opende, ging er een boost van vertrouwen doorheen de Knokse gelederen. Tien minuten later legde Tjendo De Cuyper de 0-2 vast. Na de rust voetbalden de bezoekers in het concept van het voorbije kampioensjaar en volgden de aanvallende acties via de flanken elkaar op. Na 54 minuten knipoogde Alessio Staelens naar vader Lorenzo en legde de eindscore vast. De hoop op behoud ging na deze uitzege met rasse schreden de hoogte in. Nu wordt bevestiging verhoopt op zondag 2 december tegen Chatelet-Farciennes.(JPV)