Stadion van KVO heeft nieuwe naam beet

© (Foto KVO)
Redactie KW

Het stadion van KV Oostende heeft een nieuwe naam en ver heeft de club niet moeten zoeken. Voortaan werkt de kustploeg haar matchen af in de Diaz Arena. KVO bereikte hierover een overeenkomst van één seizoen met het gelijknamige bedrijf van voorzitter Frank Dierckens.

“We zijn blij dat we een overeenkomst bereikten met Frank Dierckens om zijn firma Diaz op ons stadion te doen pronken. Na de turbulente tijden die we kenden vóór de overname, is dit gegeven niet louter commercieel, maar zeker ook symbolisch van waarde”, geeft COO Thorsten Theys mee. “Frank zorgde ervoor dat KVO in 2019 de licentie behaalde en een jaar later raakte onder andere dankzij hem de investering van de Amerikaanse groep PMG rond. Dat hij nu via zijn firma Diaz nog meer verbonden blijft aan de club is dan ook erg mooi.”

Tot vorig seizoen had Diaz nog een commerciële overeenkomst met Club Brugge. “Maar die is afgelopen en nu kiezen we volledig voor KVO”, zo vertelt voorzitter Frank Dierckens. “Een stadionnaam wordt steevast vernoemd in de media en zorgt toch voor een zekere commerciële meerwaarde. Daarnaast blijf ik zo ook mijn steentje bijdragen aan het commerciële budget van de club.” Later wordt de nieuwe stadionnaam nog officieel ingehuldigd. Diaz volgt als naamsponsor Versluys Bouwgroep op. Hoeveel Diaz precies betaalt, is (nog) niet geweten.

Diaz is gevestigd in het West-Vlaamse Tielt en is gespecialiseerd in raamdecoratie en (binnen)zonwering.

(TVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten